Home / Waarom Automat / Automat voordelen

Automat voordelen

Automat biedt vele voordelen voor autoshops.

Eigen website en webshop

De website schiet er bij een druk bezette ondernemer vaak bij in. Toch kan de ondernemer van nu niet zonder. Automat tilt u het van de grond: een aantrekkelijke website en webshop waarin uw klanten gemakkelijk de weg kunnen vinden. De Automat support afdeling zorgt ervoor dat de website en webshop op internet gemakkelijk gevonden worden door zoekma... lees verder »

Centrale inkoop

Door samenwerking binnen Automat kunnen we gezamenlijk inkopen. Door deze volume vergroting creeren we een sterkere onderhandelingspositie. We moeten het samen doen en daarbij is de relatie met onze leveranciers van groot belang. Alleen op die manier combineren we scherpe consumentenacties met een gezonde marge voor de Automat leden.... lees verder »

Centraal geregelde marketing

Door verschillende werkgroepen en commissie's bepalen we het assortiment en het beleid binnen de automat vestigingen. Iedereen speelt op zijn/hoor specialiteit een rol. Hierdoor maken we gebruik van elkaar kracht. Naast een gezamenlijke website/webshop bieden we huisstijl, folders en winkelinrichting aan richting onze leden.... lees verder »

Reclamefolder

Een reclame folder was vroeger heel gewoon maar is nu door internet niet altijd meer nodig, een goede combinatie tussen online en offline adverteren is echter nog steeds de meest optimale combinatie. Deze combinatie kan echter alleen maar succesvol werken als deze folder ook datgene bevat wat voor uw winkel en klantenkring interessant is. Automat... lees verder »

Adverteren

Ondanks internet is adverteren nog steeds belangrijk. Een professionele opmaak is van groot belang voor het imago van uw bedrijf richting uw klanten. Automat heeft diverse advertentie sjablonen ontwikkeld die u kosteloos kunt gebruiken. U levert de productfoto's en tekst aan bij ons reclamebureau en zij zorgen voor de professionele opmaak. Door o... lees verder »

Kassasysteem

Een goed werkend kassa- en automatiseringssysteem is van levensbelang voor uw bedrijf. Door marges die de afgelopen jaren onder druk zijn komen te staan moeten voorraden en prijzen constant aangepast worden. Met de enorme hoeveelheid artikelen die u aanbiedt is dit zelf bijna niet meer te doen. Wij willen u echter geen systeem opdringen. Automat l... lees verder »

Kennis is macht

Auto's worden steeds geavanceerder en zonder de juiste kennis kan er veel mis gaan. Binnen Automat we kennis. Samen weten we meer dan alleen. Door een intensieve samenwerking met onze leveranciers houden we de kwaliteit hoog. Automat bundelt deze kennis en zorgt er voor dat u de juiste inbouwkwaliteit kunt blijven bieden.... lees verder »

Algemene voorwaarden | Design en techniek: Sofito, Online Resultaat